Tekst schrijven: mijn woorden, jouw tekst

Tekstbureau Ton van de Laar: Mijn woorden, jouw tekst. Dat is mijn motto en dat geldt met name voor het schrijven van originele teksten. Samen kijken we goed naar jouw wensen. Wat je wilt vertellen en wie je doelgroep is. Moet het een wervende, een wervelende of een vervelende tekst worden? Serieus of met humor? Een zakelijke tekst of juist een romantisch verhaal? Vervolgens ga ik aan de slag en maak ik een tekst waarvan jij zult zeggen: Ja, zo had ik het bedoeld. Mijn woorden, jouw tekst.

Webteksten maak ik vanzelfsprekend zoekmachinevriendelijk, eventueel na een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Webteksten moeten ook voldoen aan andere eisen dan teksten op papier. Ze moeten snel te scannen zijn en dat vereist een aangepaste schrijfstijl. Ik weet welke.

redigeren en corrigeren

Ook als je zelf al een tekst hebt geschreven kan Tekstbureau Ton van de Laar wat voor je betekenen. Twijfel je over de schrijfstijl? Wil je dat je tekst optimaal gevonden wordt door zoekmachines? Wil je zeker weten dat hij foutloos is? Laat mij dan die tekst redigeren of corrigeren.

Schroom dus niet om contact op te nemen met Tekstbureau Ton van de Laar als je omhoog zit met tekst. Maak gebruik van het contactformulier hier op de site om je vraag te stellen. Of bel even naar 06-15163782. Ik help je graag, schrijven zit me in het bloed.

Opdrachten van Tekstbureau Ton van de Laar worden uitgevoerd conform de algemene voorwaarden.