Stel hier je vraag aan Tekstbureau Ton van de Laar en je krijgt snel een antwoord. Of wil je een voorproefje van wat je kunt verwachten? Omschrijf hieronder dan kort wat voor tekst je zou willen en ik maak een kort proeftekstje voor je. Gratis en snel.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  De nieuwsbrief van Tekstbureau Ton van de Laar ontvangen?

  Blijf op de hoogte van de activiteiten van Tekstbureau Ton van de Laar door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief. Die vind je dan eens in de 1 a 2 maanden in je mailbox.  Privacyverklaring

  Deze privacyverklaring is van toepassing op alle diensten die Tekstbureau Ton van de Laar verstrekt. 

  Respect voor de privacy van mijn cliënten en opdrachtgevers zie ik als een terechte maatschappelijke plicht.

  Ik wil gerichte en persoonlijke service kunnen bieden en daar heb ik soms persoonsgegevens voor nodig. Hierin volg ik de AVG, de wet- en regelgeving die van toepassing is op het gebruik van persoonsgegevens. Ook online dienstverlening moet transparant en betrouwbaar zijn.

  Persoonsgegevens zijn alle gegevens die een mens identificeren als individu.

  Denk hierbij aan naam, adres, e-mailadres, geboortedatum, bankrekeningnummer, telefoonnummer, etc. Ook het IP-adres dat sommige plugins zoals Google Analytics oppikken, valt onder de term persoonsgegevens.

  Omgaan met persoonsgegevens

  1. Om offertes en facturen op te stellen heb ik adresgegevens nodig. Voor het verzenden van de nieuwsbrief heb ik naam en e-mailadres nodig. Voor het afnemen van interviews en voor overleg met de klant heb ik adresgegevens en/of een telefoonnummer nodig.
  2. Ik gebruik de verstrekte persoonsgegevens alleen voor de specifieke doeleinden waarvoor ze vertrekt zijn.
  3. Ik verkoop persoonsgegevens nooit aan derden, noch geef ik ze weg tegen wederdiensten. Aan mij verstrekte persoonsgegevens blijven bij mij.
  4. Soms kan ik niet van dienst zijn maar ken ik wel collega’s of sectorgenoten die wel kunnen helpen. In dat geval vraag ik toestemming om e-mailadres en/of telefoonnummer door te geven aan de betreffende professional.
  5. Ik bewaar persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk, tenzij er een wettelijke plicht van kracht is die mij noodzaakt persoonsgegevens langer te bewaren. Adresgegevens van offertes en facturen worden niet opgenomen in een database. Facturen en offertes worden elektronisch gedurende de wettelijke termijn van 7 jaar bewaard.
  6. Ik doe er alles aan om persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen tegen onbevoegde toegang, verlies of diefstal. Persoonsgegevens staan op een pc met realtime virus- en malwarebescherming. Een back-up wordt regelmatig geplaatst op een beveiligde plek in de cloud (Microsoft OneDrive).
  7. Ik verspreid regelmatig nieuwsbrieven via LaPosta. Met dit bedrijf heb ik verwerkingsovereenkomst afgesloten waarin de bescherming van alle door de lezers van mijn nieuwsbrieven verstrekte gegevens is gegarandeerd. E-mailadressen van mensen die zich uitschrijven voor de nieuwsbrief worden na 4 weken verwijderd.
  8. De AVG geeft de cliënt en opdrachtgever het recht om persoonsgegevens in te zien, aan te passen, te blokkeren of te laten verwijderen binnen de regels van Nederlandse wetgeving.

  Alle maatregelen op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens door Tekstbureau Ton van de Laar zijn opgenomen in het document gegevensbeschermingsbeleid. Ook is een register van verwerkingsactiviteiten samengesteld. Beide documenten zijn toegevoegd aan de Algemene Voorwaarden van Tekstbureau Ton van de Laar, die in te zien zijn via een link op mijn website.

  Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze privacyverklaring, maak dan gebruik van bovenstaand contactformulier.

  Opgesteld op 17 mei 2018. Laatste wijziging op 19 mei 2018.