Ik ga even reclame maken. En nee, je hoeft je geen zorgen te maken: mijn blog gaat niet commercieel. Toch wil ik jullie als verstokte roker onderstaande promotie voor een elektrische sigaret niet onthouden. Ik kwam hem tegen op internet, toen ik research deed voor een blog over minderen met roken. Alleen al vanwege deze tekst ga ik overwegen om over te stappen op elektrisch roken. Het is toch heerlijk als je op verjaardagen kunt citeren uit het volgende:

1) het batterijleven kan 350-400 keer bereiken door cirkel te laden.

2) Het verstuiversleven kan meer dan 1 jaar zijn.

3) Zware en regelmatige rook. (gelijkaardig aan de echte sigaret)

4) Wij hebben onze gepatenteerde batterij ontworpen die voor meer dan 500-800 pufs kan worden gebruikt

5) De geavanceerde micro-elektronische technologie en de overkritische fysieke atomiseringstechnologie zijn door Chinese Academie van Wetenschappen, die de meest gemachtigde technologie is.

6) Onze batterij is beter dan „RUYAN“, die het eerste en grootste bedrijf in deze lijn is. De capaciteit is 40% groter dan „RUYAN“, zodat geladen hoogtepunt nog langer zal duren.

7) Wij onderzoeken de recentste e-Vloeibare formule voor octrooi. Deze recentste e-Vloeistof zal geen schadelijke ingrediënten en eigen gezondheidszorgfunctie hebben. De aroma’s kunnen divers zijn: Het fruit proeft, tabakssmaak, bloem, chocolade en enz. om rondom de vraag te ontmoeten. Wij zijn reeds Ce en certificaat RoHS geworden. Zodra onze recentste e-Vloeistof klaar is, zullen wij van toepassing zijnd voor FDA certificaat om onze markt uit te breiden.

8) Wij kunnen andere ontwerpen zoals ” bamboe ” maken.

Ik heb zo mijn twijfels over de gezondheid en de betrouwbaarheid van de bedoelde Chinese E-sigaret, maar ik wil hem gewoon hebben. Al was het maar voor op verjaardagsfeestjes.