Ik kan het niet laten. Steeds als ik een aardige gebruiksaanwijzing tegenkom wil ik die delen. Hier is er weer een:

 

Hoe te Verticale lijnen maken in Microsoft Word

Als u het idee van het krijgen van uw documenten in overeenstemming te letterlijk te nemen, neem lijn – tekentools Microsoft Word om de verticale lijnen toe te voegen aan de tekst pagina. Maken van verticale lijnen lijkt misschien iets meer geschikt is voor een grafisch programma, maar er is geen noodzaak om Word dan ook vertrekken. Word sterke collectie van vorm en tekengereedschappen kunt u, letterlijk en figuurlijk, trek de lijn. Instructies

Open Microsoft Word

  1. Klik op het tabblad “Invoegen” aan de bovenkant van het werkgebied. Klik op de “Shapes” knop in het midden van de werkbalk onder het tabblad. Kopen van 2

Klik op een van de line opties, zoals een gewone lijn of een lijn met een pijlpunt, in de fly – out menu. De cursor verandert in een plusteken.

  1. Beweeg de cursor over het punt waarop u wilt dat de verticale lijn te beginnen. Druk op de toets “Shift”, waarmee je absoluut rechte lijnen te tekenen.

Press 4 ingedrukt houden en de muisknop ingedrukt. Sleep de cursor in een neerwaartse beweging totdat de lijn is voltooid. Laat beide de muisknop en de toets “Shift”.

Laat het even weten als je nu inderdaad een verticale lijnen maken in Word hebt gedaan.