Hier vind je een selectie van lopende en recent voltooide opdrachten. Wil je meer voorbeelden van door mij geschreven teksten, schroom dan niet om contact op te nemen via het formulier of via 06-15163782.

Goos Horeca

Goos Horeca behoort tot de grootste aanbieders van Horeca apparatuur in Nederland. Ik schreef categorieteksten en productomschrijvingen van meubilair, koel- en vriesapparatuur, kleinapparatuur, werktafels en nog veel meer.

In Avanti

Voor de startende onderneming In Avanti schreef ik de teksten van de website. In Avanti is de onderneming van persoonlijk assistent Karin van de Meerakker uit Valkenswaard.

Merkmeubelstoffen.nl

Voor de webshop merkmeubelstoffen.nl schreef ik een groot aantal (meer dan 400) omschrijvingen van stoffen. Stoffen die vaak heel veel op elkaar lijken, allemaal met een originele, unieke omschrijving.

IndustrieBouw

IndustrieBouw is een cross-mediaal maandblad voor de bouw. Het verschijnt zowel in druk als via internet. Maandelijks schrijf ik artikelen met informatie over en achtergronden van actuele bouwprojecten, op basis van interviews met opdrachtgevers, ondernemers, technici en uitvoerders.

View Project
High Profile Events

High Profile Events is een multimediabedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verstrekken van nieuws en informatie over business events. Dat doen ze via het blad Events en de website Events.nl. Ik schrijf regelmatig artikelen voor beide media. Bij voorbeeld over de Limburgse Event Management Group.

View Project