Tekst schrijven: mijn woorden, jouw tekst

Tekstbureau Ton van de Laar: Mijn woorden, jouw tekst. Dat is mijn motto en dat geldt met name voor het schrijven van originele teksten. Samen kijken we goed naar jouw wensen. Wat je wilt vertellen en wie je doelgroep is. Moet het een wervende, een wervelende of een vervelende tekst worden? Serieus of met humor? Een zakelijke tekst of juist een romantisch verhaal? Vervolgens ga ik aan de slag en maak ik een tekst waarvan jij zult zeggen: Ja, zo had ik het bedoeld. Mijn woorden, jouw tekst.

Webteksten maak ik vanzelfsprekend zoekmachinevriendelijk, eventueel na een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Webteksten moeten ook voldoen aan andere eisen dan teksten op papier. Ze moeten snel te scannen zijn en dat vereist een aangepaste schrijfstijl. Ik weet welke.

Tekstbureau Ton van de Laar, ook voor redigeren of herschrijven

Je hebt een tekst, maar bent er niet tevreden over. Of je twijfelt of hij wel geschikt is voor de doelgroep die je wilt bereiken. Ik kan je tekst redigeren of herschrijven, zodat hij voldoet aan je wensen, met de juiste ‘tone of voice’ voor de doelgroep. Desgewenst verwerk ik het juiste aantal zoekwoorden erin, om de tekst hoger te laten scoren bij zoekmachines. En natuurlijk zorg ik ervoor dat je tekst foutloos en grammaticaal correct is.

Corrigeren van al je tekst

Je hebt al een tekst klaar, maar wilt er zeker van zijn dat deze perfect in orde is. Een correcte tekst is vaak heel belangrijk. Denk maar eens aan uitgaande correspondentie, offertes, verslagen, scripties. Ik kan al deze teksten corrigeren op het gebied van spelling, grammatica en taalgebruik. Vaak zal daar haast bij zijn, dat besef ik. Daarom zal ik er voor zorgen dat niet al te grote documenten, aangeleverd in Word, binnen 24 uur gecorrigeerd bij je retour zijn. Over het corrigeren van langere teksten zullen we vooraf even moeten overleggen.

Teksten laten controleren door Tekstbureau Ton van de Laar is niet duur. Ik hanteer hiervoor een tarief van slechts € 0,02 per woord, exclusief 21% btw. Voor dit lage tarief zal ik snel en deskundig je teksten controleren.

 

Schroom dus niet om contact op te nemen met Tekstbureau Ton van de Laar als je omhoog zit met tekst. Maak gebruik van het contactformulier hier op de site om je vraag te stellen. Of bel even naar 06-15163782. Ik help je graag, schrijven zit me in het bloed.

Opdrachten van Tekstbureau Ton van de Laar worden uitgevoerd conform de algemene voorwaarden.